Hulp en ondersteuning | Account

Onderwerp

Antwoord

Je kunt je Profiel ook tijdelijk uitschakelen. Dit kan bij Profiel => de schakelaar "profiel actief".
Als je je account volledig wilt verwijderen, kan dit bij Account => Privacy.
Vul ter controle je wachtwoord in, typ het woord "Delete" in het vakje, en druk op "Account verwijderen".
Let op: dit kan niet ongedaan gemaakt worden. Je profiel, berichten en foto's worden permanent verwijderd.

Toestemming voor cookies


Deze site gebruikt een aantal noodzakelijke cookies
Ok
.
Matches berekenen...